Депай поставя Барселона в трудна ситуация, Шави вдига ръце от него


Депай поставя Барселона в трудна ситуация, Шави вдига ръце от него
Снимка: Getty Images/Guliver

1347 0

Мемфис Депай е един от футболистите, който отдавна загуби титулярната си позиция в Барселона, но от клуба не са сигурни дали трябва да се разделят с него. Самият той иска да напусне тима, след като има опция да продължи в Атлетико Мадрид, докато преди това се твърдеше, че и Рома проявява сериозен интерес. 

Официално по ситуацията с нидерландеца говори старши треньора на каталунците - Шави Ернандес, който подчерта, че тимът му е в най-сложна ситуация, след като трудно може да разчита на футболист, който иска да смени клубната си принадлежност. 

"Разчитам на него, но не е лесна ситуация, когато даден футболист не играе.

В момента няма новини по въпроса. Ще говоря с Мемфис днес, за да разбера дали той иска да напусне. Ще видя какво точно е неговото желание и ще опитаме да намерим най-доброто решение", обясни специалистът пред местното издание Sport.

"Ще видим какво ще се случи в следващите часове и дни, но към момента Мемфис Депай още е наш футболист", обясни старши треньорът на Барселона.

Вижте последното развитие около Мемфис Депай и евентуалния му бъдещ клуб!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички