Денис Черишев: Меси правеше Роналдо по-добър, а Роналдо - Меси


Денис Черишев: Меси правеше Роналдо по-добър, а Роналдо - Меси
Снимка: Getty Images/Gulliver

2374 0

Крилото на Валенсия Денис Черишев разкри какви конфронтации е имал със седемкратния носител на "Златната топка" Лионел Меси, докато аржентинецът играеше за Барселона. Руснакът е прекарал цялата си досегашна професионална кариера в Испания.

"Да, играл съм срещу Меси повече от веднъж и дори съм вкарвал на неговата Барселона. Той обикновено е спокоен, но понякога започва да се ядосва и от това само добавя. Меси е по-добре да не се сърди. Карал съм се с него няколко пъти, но чисто по футболен начин, не повече", заяви Черишев, цитиран от "Спорт Експрес".

Руснакът бе запитан и за знаменития лайк, който Кристиано Роналдо постави върху публикация, в която се говори против Меси. Халфът заяви, че не е знаел за този случай - вижте подробности за него тук.

"Какви са отношенията им трябва да питате тя. Но от това, което съм виждал през годините, когато единият играеше за Реал, а другият - за Барселона, те се допълваха един-друг. Първият вкара три гола, вторият на следващия ден - четири. И обратното. Роналдо правеше Меси по-добър и обратното", посочи футболистът. А кой от двамата е по-добър в директните сблъсъци с другия четете тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички