Меси проговори, след като Шампионска лига го противопостави пак срещу Реал Мадрид


Меси проговори, след като Шампионска лига го противопостави пак срещу Реал Мадрид
Снимка: Guliver/GettyImages

3494 0

Дълги години наред Лионел Меси блестеше с екипа на Барселона, а големият враг бе Реал Мадрид. Аржентинецът се представяше на висота в повечето мачове срещу "кралския клуб", а ако го попитате срещу кой отбор най-много обича да вкарва, със сигурност някъде в челото е именно Реал.

През това лято Меси напусна каталунците и се присъедини към ПСЖ, но ето, че пак не може да избяга от сблъсъците с Реал, след като жребият за осминафиналната фаза в Шампионска лига противопостави парижани именно срещу "белия балет". А ето какво каза след жребия Меси:

"Целта за ПСЖ е да спечели Шампионска лига, в това се целим всички. Отборът е бил много близо преди. Това е изключително важен турнир за всички отбори. Ще се опитаме да го спечелим.

Трансферът в ПСЖ бе голяма промяна за мен след толкова много време на едно и също място, така че не бе лесно. Но всички се справяме добре в този забележителен град и в един от най-добрите отбори в света" - заяви Меси. От Реал Мадрид пък признаха, че ПСЖ е бил възможно най-лошият жребий в Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички