Любимец на Манчестър Юнайтед и феновете напуска заради... Кристиано Роналдо


Любимец на Манчестър Юнайтед и феновете напуска заради... Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images

13850 0

В Манчестър Юнайтед се радват на страхотната голова форма, която демонстрира легендата на клуба Кристиано Роналдо, но това може да доведе неприятно развитие в друг аспект. Появиха се информации, че младата звезда на "червените дяволи" Мейсън Грийнууд не е доволен от статута си на резерва и иска да напусне.

Информацията е на испанското издание "Ел Насионал". Грийнууд стартира чудесно началото на сезона и вкара три гола в три двубоя във Висшата лига за тима. Завръщането на Роналдо малко след това обаче промени ситуацията.

20-годишният англичанин не е започнал като титуляр и при двете шампионатни срещи под ръководството на новия мениджър Ралф Рангник - нещо, което никак не му се харесва. Това е и ясен знак за намеренията на специалиста спрямо ролята на Грийнууд до края на сезона.

Младокът е готов да напусне, тъй като е вбесен от липсата на игрово време, както и че Роналдо продължава да бъде избиран вместо него. А интерес към Грийнууд не липсва. Според изданието, Барселона и Ювентус много внимателно следят ситуацията, а от Арсенал са готови да го вземат, ако иска да остане в Англия.

Мейсън Грийнууд не е единственият, който е недоволен от статута си в отбора. Друг футболист, показал, че може да бъде много ценен за Манчестър Юнайтед, иска да напусне.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички