„Да може да спира топката с ръце“! Анчелоти шокира с отговор какъв нов вратар търси Реал Мадрид


„Да може да спира топката с ръце“! Анчелоти шокира с отговор какъв нов вратар търси Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

2090 0

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти призна, че „кралете“ обмислят привличането на нов вратар след контузията на Тибо Куртоа. Специалистът разясни, че в началото на сезона ще заложи на резервния страж Андрий Лунин, който ще стартира 4-ия си сезон на „Сантяго Бернабеу“.

Той рядко получаваше шанс да играе. Сега обаче 24-годишният украинец ще се превърне във възлова фигура в състава на „лос бланкос“.

"Нека да пожелаем бързо възстановяване на Куртоа и да покажем доверието си в Лунин", каза Карло Анчелоти в навечерието на старта на новия сезон в испанската Ла Лига, в който „белите“ ще гостуват на Атлетик Билбао в събота.

До края на трансферния прозорец грандът от Мадрид ще опита да привлече още един вратар. Засега резерва на Лунин ще бъде 17-годишният Фран Гонсалес от младежкия състав на клуба.

"Имаме вяра в Андрий. Мислим, че е талантлив играч и единственото, което му липсва е опит. Сега ще има възможност да натрупа опит ден след ден и мач след мач", каза още Татко Карло.

 "Да може да спира топката с ръце", отговори той на въпрос вратар с какви качества ще се търси.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Реал Мадрид избра кой да замени Куртоа, но има и трудно изпълнимо условие

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички