Де Хеа е пред завръщане в Ла Лига след фиаското с Манчестър Юнайтед


Де Хеа е пред завръщане в Ла Лига след фиаското с Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

1714 0

Дългогодишният страж на Манчестър Юнайтед, който си тръгна от клуба през лятото - Давид Де Хеа, продължава да е свободен агент, но това може да не е за дълго, тъй като интерес към него не липсва.

Намери се клуб, който желае Де Хеа

33-годишният испанец е провел разговори с представители на Реал Бетис. "El Desmarque" твърди, че вратарят дори е дал обещание да се присъедини веднага и да помогне на тима в испанския елит и европейските клубни турнири.

Наскоро се бяха появили слухове за завръщане на стража на "Олд Трафорд", който да осигури покритие на Онана, тъй като камерунецът ще играе на Купата на африканските нации през януари. Въпреки това Де Хеа изглежда не се интересува от завръщане в клуба след начина, по който напусна.

Мениджърът на "дяволите" Ерик тен Хаг предпочете да се подсили с Андре Онана, като го привлече от Интер. Де Хеа беше принуден да напусне клуба, след като разбра, че не е ценен и не получи предложение за нов договор.

По този начин бе сложен край на 12-годишния му период в гранда от Острова. Сър Алекс Фъргюсън лично избра Давид Де Хеа за наследник на легендарния Едвин Ван дер Сар, а испанецът се присъедини към клуба през 2011 г. Той беше изиграл само 57 мача в лигата в професионалната си кариера за Атлетико Мадрид преди "червените дяволи" да го вземат.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Край на еуфорията? Барселона взе решение за двама новодошли.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички