Килиан Мбапе или Ерлинг Холанд? Реал Мадрид може да промени плана си след намек от агент


Килиан Мбапе или Ерлинг Холанд? Реал Мадрид може да промени плана си след намек от агент
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

5234 0

Реал Мадрид не е загърбил идеята да подпише с Ерлинг Холанд и обмисля ход за него през 2024 година. Мадридчани следяха норвежката звезда преди преминаването му от Борусия Дортмунд в Манчестър през 2021 г., но избраха да не направят официална оферта.

Тогава са имали усещането, че той вече е избрал да премине при "гражданите" и да работи заедно с Хосеп Гуардиола. Затова и не са се включили в наддаването.

Мбапе или Холанд? Реал избира

Въпреки това, Реал Мадрид все още обмисля ход да задейства  освобождаваща клауза от 200 милиона евро през 2024 г., тъй като несигурността нараства около плана им да подпишат с Килиан Мбапе.

Договорът на Мбапе с Пари Сен Жермен изтича през юни и въпреки слуховете, че Реал Мадрид се доближава до цел №1, има и противоположни информации, които твърдят, че са готови да се откажат от преговорите.

Според "AS", агентът на Холанд Рафаела Пимента е настояла за гаранция, че клиентът ѝ държи контрола върху собствената си съдба. И все пак твърди, че скорошното пътуване до Мадрид не е свързано с бъдещето на Холанд. Пимента гледа да се дистанцира от всякакви незабавни промени, но е отворена към възможността да посредничи за преместване в Мадрид в бъдеще. В момента Реал има Джду Белингам, а легенда оприличи на кои 3 величия му прилича.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички