Дани Себайос предава Реал Мадрид, за да подпише с друг испански клуб?


Дани Себайос предава Реал Мадрид, за да подпише с друг испански клуб?
Снимка: Getty Images

2571 0

Полузащитникът на Реал Мадрид - Дани Себайос, изглежда не е доволен от условията, които получава в "кралския клуб". Местните медии твърдят, че халфът обмисля преминаване в друг испански клуб - Реал Бетис, в края на сезона.

Добрите му изяви в последно време се понравиха на треньора Карло Анчелоти, който започва да му гласува все повече доверие. Италианският специалист е изразил желание клубът да запази 26-годишния състезател, чийто договор изтича това лято.

Себайос бе от ключова роля в последните срещи на "лос бланкос", както и в достигането на полуфиналите в Купата на краля. Доброто му представяне привлякоха вниманието на други клубове, които са готови да се разделят със солидна дума, за да отговорят на изискванията на играча.

По информация на "Diariogol", представителите на Себайос водят преговори за подобряването на условията от желаещите го тимове преди евентуалното му напускане. Най-близо до подписа на футболиста е Реал Бетис, за който се твърди, че е готов да се раздели с 10 млн. евро, които да връчи под формата на бонус към играча и агентите му.

Въпреки желанието на Реал Мадрид да съхрани халфа, крайното решение остава в неговите ръце. Той обаче ще трябва да мисли бързо в идните месеци, за да не остане свободен агент по време на летния трансферен прозорец.

Ето между кои два английски клуба също може да избира Себайос

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички