Анчелоти доволен от победата над Осасуна, похвали ключов играч на Реал Мадрид


Анчелоти доволен от победата над Осасуна, похвали ключов играч на Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

1146 0

Наставникът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, коментира успеха на неговия тим над Осасуна с 2:0. Италианският специалист сподели, че е останал доволен от играта на мадридчани, а също  така похвали и своята голяма звезда - Винисиус.

"Това, което направихме през второто полувреме, можехме да направим и през първото, но се забавихме с решителния пас. Наистина ми хареса стабилността на отбора и солидарността на играчите един към друг. Получи се здрав мач, беше важно да го спечелим, за да останем в битката за Ла Лига, така че си тръгваме щастливи", каза Анчелоти пред медиите.

"Това беше грандиозен мач за Вини, както винаги. Физическите му качества са впечатляващи и когато съперникът е уморен, той се възползва от това. Липсваше му малко късмет пред гола, но въпреки това той изигра изключителен мач и направи разликата днес", добави още Карлето.

Победата бе много важна за "лос бланкос", тъй като мадридчани успяха да скъсят дистанцията до първия в класирането - Барселона, на 5 точки. Амбициите на Реал за защита на титлата са големи, а феновете на тима искат да видят любимия им тим да продължава да се бори за нея.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Реал дава нов договор и шанс на 23-годишен футболист от Милан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички