Лионел Меси: Слаб отбор сме, с тази игра няма да отстраним Наполи


Лионел Меси: Слаб отбор сме, с тази игра няма да отстраним Наполи
Снимка: Guliver/GettyImages

1722 0

Капитанът на Барселона Лионел Меси коментира загубата на своя тим от Осасуна в Ла Лига (1:2). Благодарение на нея и на собствената си победа над Виляреал Реал Мадрид стана шампион на Испания.

"Рома, Ливърпул... на феновете не им остана търпение, защото не им даваме нищо. Трябва да променим много неща и да бъдем самокритични. С такава игра няма да елиминираме Наполи. Вече казах, че с такава игра ще ни е трудно да спечелим Шампионска лига, а сега виждаме, че това не беше достатъчно дори за успех в Ла Лига. Имаме нужда от почивка и да помислим за Шампионска лига", заяви суперзвездата след мача.

"Реал си свърши работата. След възобновяването на сезона те не загубиха нито един мач. Ние загубихме куп точки, въпреки че Барселона е длъжна да побеждава във всеки мач. Не очаквахме, че всичко ще свърши така, но тази загуба характеризира целия ни сезон. Ние сме слаб отбор, бяхме побеждавани със сила и мотивация. Барселона загуби много точки, където не трябваше да го прави", допълни разочарованият Меси. А какъв е неговият принос към над 9-те хиляди гола, които е вкарала Барселона в своята история, вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички