Зидан: Не трябва да омаловажаваме постигнатото от Барселона


Зидан: Не трябва да омаловажаваме постигнатото от Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

1048 0

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан призова да не се подценява постигнатото от Барселона през този сезон. В миналия кръг, предпоследен за кампания 2019/20 в Ла Лига, мадридският гранд спечели титлата на Испания. Барселона завършва сезона на второ място.

"Те спечелиха седем мача, три пъти завършиха наравно и загубиха само веднъж (бел.ред. след подновяването на сезона). Ние имахме невероятен край на сезона, но постиженията на Барселона също не трябва да се омаловажават", заяви френският треньор, цитиран от официалния сайт на Реал.

Относно последния мач за сезона - срещу Леганес, Зидан заяви: "Трябва да призовем мотивацията си, защото това е мач от Ла Лига. Всеки път, когато слагаш тази фланелка, искаш да спечелиш. Това е в ДНК-то на този клуб. Утре имаме мач от Ла Лига, не е приятелски мач и искаме да се представим добре. Все още участваме в турнири и няма да говоря за следващия сезон, преди този да приключи. Нещата трябва да се правят стъпка по стъпка. Утре имаме мач, а след това играем в Шампионска лига". А какво притеснително за феновете изказване направи той за бъдещето си вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички