Легендарна рок група вдъхновява екипите на Барселона за "Ел Класико" (ВИДЕО)


Легендарна рок група вдъхновява екипите на Барселона за "Ел Класико" (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

936 0

Барселона официално обяви, че ще носи фланелки с логото на легендарната рок група "The Rolling Stones" за "Ел Класико срещу Реал Мадрид този месец като част от спонсорската им сделка с музикалния гигант "Spotify".

 

"Spotify" се превърна в предан спонсор на каталунците, след като двете страни сключиха мултимилионен договор за четири години преди началото на изминалата кампания 2022/23.

Небезизвестното лого на "The Rolling Stones" с "устните и езика" ще озари екипите на каталунците, след като през изминалата година футболистите на "блаугранас" носеха на своите тениски изображенията от албумите "OVO" на хип-хоп изпълнителя Дрейк и "MOTOMAMI" на латиноамериканката Розалия.

Клубът споделя, че логото на The Rolling Stones е избрано, "защото последният им албум, "Hackney Diamonds", излиза на 20 октомври и е първият им албум с оригинален материал от 18 години".

"Ние сме големи футболни фенове и се радваме, че "Spotify" донесе логото ни с език и устни, за да украси фланелката на Барселона, а по този начин ще отпразнуваме издаването на новия албум "Hackney Diamonds". Ще аплодираме играчите на терена, както и феновете по целия свят, които ще гледат този емблематичен мач", пишат от "Rolling Stones".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Барселона откри наследника на Левандовски в Манчестър Сити.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички