Бускетс се съмнява, че испанският шампионат ще бъде доигран


Бускетс се съмнява, че испанският шампионат ще бъде доигран
Снимка: Getty Images/Gulliver

964 0

Халфът на Барселона Серхио Бускетс изрази съмнения, че сезонът в Испанската Ла Лига ще бъде довършен, въпреки предприетите мерки срещу коронавируса на Пиринеите. Испанският шампионат беше отменен за неопределен период от време в началото на месец март, след като страната беше една от най-засегнатите от заразата.

Президентът на Ла Лига Хавиер Тебас заяви, че надпреварата може да бъде подновена в края на следващия месец, но Серхио Бускетс смята, че е много вероятно сезон 2019/20 да бъде анулиран. „Мисля, че ще е трудно да подновим първенството. Не мисля, че това е възможно. В началото исках да видя как ще се развият нещата и сега изглежда, че сме достигнали пика. Вече чакам добрите новини. Мисля, че ще е трудно шампионатът да бъде подновен заради пътуванията между различните градове и струпването на много хора на едно място. Това ще е големият проблем“, заяви халфът на каталунците.

Барселона заема първата позиция във временното подреждане в първенството на Испания, като води с две точки на големия си враг Реал Мадрид. А ето каква е мечтата на треньора на Барселона Кике Сетиен.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички