Сетиен мечтае да покаже трофей с Барселона от Шампионска лига пред ... стадо крави


Сетиен мечтае да покаже трофей  с Барселона от Шампионска лига пред ... стадо крави
Снимка: Getty Images/Gulliver

1087 0

Наставникът на Барселона Кике Сетиен даде интервю пред TV3, в което използва чувството си хумор и опита да говори с оптимизъм за бъдещето, въпреки тежката ситуация сега. На спортно ниво Сетиен казва, че по време на изолацията си поради пандемията на коронавирус е мечтал да спечели Шампионска лига и Ла Лига. Нещо повече, той добави, че е мислил "да покаже трофея от Шампионска лига на кравите обратно в Лиенкрес".

Това е по повод изказване от първата му пресконференция при каталунците. Тогава той заяви: "Благодарение на клуба се сбъдна една от най-дивите ми мечти, които не си представях, че ще станат факт. Развълнуван съм за проекта и за това предизвикателство. Вчера се наслаждавах на разходка покрай кравите в моя град, сега тренирам най-добрите играчи в света. Никога не съм си мислил, че Барселона ще ме поиска, тъй като нямам дълго CV".

А относно настоящата ситуация: "Това, което искам е да играем и да печелим мачовете. Не знам дали водачеството в момента на Барселона ще е достатъчно, за да се спечели титлата. Не мога да се чувствам като шампион, въпреки че водим две точки пред Реал Мадрид".

"В момента съм безразличен към всичко това, ако трябва да се прекарти сезона без игра, тогава да се прекрати. Ако ще играем, тогава брилянтно, защото ще ни позволи да опитаме да задържим предимството си.Намираме се в наистина трудна ситуация и се надявам да се намери решение на тази криза, всичко друго в момента не е толкова важно".

А какво заяви Сетиен относно бъдещето на Филипе Коутиньо - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички