Бускетс: Не може да се оправдаваме за отпадането със случилото се с Меси


Бускетс: Не може да се оправдаваме за отпадането със случилото се с Меси
Снимка: Getty Images/Guliver

3290 0

Халфът на Барселона Серхио Бускетс смята, че скандалът между капитана на Барселона Лионел Меси и някои от ръководните лица в клуба не може да е причина за отпадането на отбора от турнира за Купата на краля. Каталунците бяха елиминирани от надпреварата в четвъртфиналната фаза на турнира от Атлетик Билбао в снощната вечер само часове, след като Реал Мадрид отпадна от другия баски гранд Реал Сосиедад.

Серхио Бускетс бе в ролята на грешник в снощния сблъсък, след като си отбеляза автогол в заключителните минути на срещата, което изхвърли неговия тим от турнира. Капитанът Лионел Меси написа пост в Инстаграм, в който призова директорите в клуба да се съсредоточат върху задълженията си извън терена. Бускетс пък добави, че мислите на играчите трябва да са насочени към случващото се на терена. „Фокусирани сме единствено върху случващото се на терена. Спечелихме в първенството през уикенда, но днес не успяхме.“

„Това е тъжен ден за всички нас. Не искахме да се разделяме с турнира. Остават ни две надпревари и трябва да се борим на максимум. Трябва да продължим. Всички са ядосани. Заслужавахме да продължим напред, но това е новият формат на купата. Едно грешно действие и всичко може да ти се изплъзне“, допълни още халфът на каталунците. Друг от съотборниците на Бускетс обаче беше далеч по-гневен в изказванията си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички