Карло Анчелоти преди големия мач: Реал Мадрид уважава всички финали, имаме огромно желание да спечелим


Карло Анчелоти преди големия мач: Реал Мадрид уважава всички финали, имаме огромно желание да спечелим
Снимка: Getty Images

3507 0

Старши треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, даде пресконференция преди утрешния (11 февруари) финал на Световното клубно първенство срещу Ал Хилал. Двубоят на "белия балет" срещу гранда от Саудитска Арабия е насрочен за 21:00 ч. (българско време) и ще се проведе на стадион "Мула Абдула" в Рабат, Мароко. 

Очаквано, Анчелоти първо бе запитан дали Карим Бензема и Едер Милитао, които бяха останали в Испания и пропуснаха 1/2-финала срещу Ал Ахли (4:1), ще играят в събота: "Бензема и Милитао дойдоха при нас, защото вярваме, че могат да играят във финала. Днес ще тренират с нас и след това ще преценим", обясни лаконично опитният специалист.

"Реал уважава всички финали, това е голямо предизвикателство за нас. Този, който спечели утре, ще бъде световен шампион. Имаме огромно желание ние да спечелим трофея, защото това ще ни даде голяма увереност", каза още Татко Карло, а след това похвали и съперника:

"Ал Хилал е добър отбор, който има индивидуални качества, много национали на Саудитска Арабия. Някои от тях имат опит в Европа. Победиха Фламенго (б.р. - в другия 1/2-финал, 3:2) и са отбор, който уважаваме. Изправих се срещу Рамон Диас (б.р. - треньора на Ал Хилал) преди 40 години, когато играеше в Наполи, а аз в Рома. Спомням си, че вкара страхотен гол, беше здрав нападател, с качества и присъствие в наказателното поле. Остави добри впечатления във всички. Сега предстои да се срещнем и като треньори", завърши 63-годишният Карло Анчелоти.

*Още новини около Реал Мадрид ще откриете в SPORTLIVE.BG!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички