Босът на Ла Лига: Не съм сигурен, че Барса ще картотекира някой от новите


Босът на Ла Лига: Не съм сигурен, че Барса ще картотекира някой от новите
Снимка: Getty Images/Guliver

1438 0

Президентът на испанската Ла Лига - Хавиер Тебас говори относно последните трансфери на Барселона и картотеките на новите играчи. Според него каталунците се движат по "правилния път", но нямат право да притискат Френки де Йонг.

От нидерландица се очакваше да напусне клуба посока Манчестър Юнайтед, като по този начин високата му заплата да покрие нужните изисквания на Федерацията. По последни информации той дори имал да получава около 17 милиона от "блаугранас", като не бил съгласен да напусне без да ги получи.

През това лято испанският колос привлече в редиците си Рафиня и Роберт Левандовски, а Жул Кунде също се очаква да парафира през идните дни. Това учуди футболните среди заради финансовото положение на клуба, в същото време ръководните фактори са сигурни, че ще картотекират новите.

"Следим внимателно всичко, което се случва в Барса - както документацията за напусналите, така и тази за новопривлечените. Ще видим дали ще регистрират някого. Те знаят какво трябва да правят и все още имат работа, но са на правилния път", заяви Тебас.

Барселона разчита много на това поне Френки де Йонг да намали колосалната си заплата, но нидерландецът отказва да го направи.

"Футболистите не бива да бъдат притискани. Това е вписано в колективния трудов договор и в закона, а и освен това се подразбира по неписаните правила на етиката", добави Тебас.

Вижте Байерн кой играч на Барса привлече!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички