Карлес Пуйол се притече на помощ на Жерар Пике: Ако той е на 100% през следващия сезон...


Карлес Пуйол се притече на помощ на Жерар Пике: Ако той е на 100% през следващия сезон...
Снимка: Getty Images

2415 0

В последно време животът не се развива блестящо за защитника на Барселона Жерар Пике - той се раздели с дългогодишната си партньорка Шакира, а на всичкото отгоре на "Камп Ноу" скоро ще пристигне Жул Кунде и титулярното му място в състава на Шави Ернандес съвсем няма да е сигурно.

Легендата на "блаугранас" Карлес Пуйол, който дълго време си партнираше с Пике в центъра на отбраната, "скочи" в защита на своя бивш съотборник, пишейки следното в социалните мрежи:

"През годините имах достатъчно късмет да споделям съблекалнята с много добри футболисти, а Жерар е, без съмнение, един от тези с най-състезателен характер. През миналия сезон той беше един от най-добрите в Барселона. В много мачове усещаше дискомфорт, но въпреки това играеше, за да помогне на тима".

"Ако той е на 100% през следващия сезон, има много малко защитници в света, които могат да достигнат нивото му на игра. Сега отборът става все по-силен и конкуренцията ще подобри качествата на всички", прогнозира 44-годишният Пуйол.

Вижте още: Бивш футболист на Барселона и Реал Мадрид започва работа в Каталуния!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички