Босът на Бреша: Барселона предложи пари и двама играчи за Сандро Тонали


Босът на Бреша: Барселона предложи пари и двама играчи за Сандро Тонали
Снимка: Getty Images/Guliver

1361 0

Барселона е отправила оферта към Бреша за дефанзивния халф Сандро Тонали. Каталунците са предложили сериозна сума плюс двама свои играчи на италианския клуб, за да пусне таланта на "Камп ноу", но от Бреша не са се съгласили. Новината обяви президентът на члена на Серия А - Масимо Челино.

"Барселона предложи 65 милиона евро и двама много интересни играча на стойност 7,5 милиона евро всеки, като единият е защитник", заяви Челино, цитиран от "Il Corriere dello Sport". Той обаче не пожела да разкрива повече подробности. По-късно "Mundo Deportivo" съобщи, че от Барселона са отрекли да са преговаряли за Тонали. Те са определили твърденията на Челино като опит да вдигне стойността на играча.

Халфът е възпитаник на Бреша. Той е на 20 години. През сезона дотук записа 24 мача за тима, вкара 1 гол и направи 5 асистенции. Трябва да се отбележи, че в настоящия състав на каталунския гранд няма дори един играч със стойност 7,5 млн. евро. Най-евтин е крилото Арда Туран с актуална цена 650 000 евро, а другите двама, чиято трансферна стойност не превишава 10 милиона евро, са Рики Пуч (9 млн.) и Мартин Брейтуейт (9,5). А кои италиански грандове искат Тонали вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички