Президентът на Бреша: ПСЖ и Барса искат Тонали


Президентът на Бреша: ПСЖ и Барса искат Тонали
Снимка: Gulliver/GettyImages

1281 0

Президентът на Бреша Масимо Челино разкри, че Пари Сен Жермен и Барселона са се опитали да вземат младия халф на тима Сандро Тонали, но футболистът предпочита трансфер в Ювентус или Интер. Халфът впечатлява с изявите си в първия си сезон в Серия А и босът на Бреша е приел факта, че 20-годишният играч ще напусне отбора след края на кампанията.

Челино сподели, че отбори от чужбина вече са отправили оферти за Тонали. „Влюбвам се в някои играчи и никога не искам да ги продавам. Да изградя добър отбор около него беше моята мечта. Но разбирам, че момчето има важни лични цели, има семейство, което го подкрепя, особено майка му. Насер Ал-Келайфи ми писа днес, че иска да го вземе в Париж. Но Тонали не иска да ходи във Франция. Той предпочита Интер и Ювентус. Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис ми предложи 40 милиона, Фиорентина са готови да направят всичко, за да го вземат, но неговата съдба е предрешена. Преди коронавируса Барселона дойде с оферта за 65 милиона евро плюс двама много интересни играчи, които бяха оценени на по 7.5 милиона евро. Мисля, че каталунците получиха отговор, който не харесаха“, заяви Масимо Челино пред „Кориере дело Спорт“.

Собственикът на Бреша разкри, че в момента не води преговори с нито един клуб за продажбата на Тонали и е фокусиран върху довършването на настоящия сезон. А ето какво каза бившият италиански национал Андреа Пирло за сочения за негов наследник Тонали.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички