Бившият играч на Барселона Яя Туре се самопредложи на клуба


Бившият играч на Барселона Яя Туре се самопредложи на клуба
Снимка: Getty Images

1551 0

Бившият дефанзивен полузащитник на Барселона Яя Туре следи активно случващото се в отбора и е наясно, че клубът не се намира в никак цветущо състояние. Това е и причината той да използва профила си в една от социалните мрежи, за да предложи услугите си на каталунците:

"Времето ми в Барселона е един от най-хубавите спомени, които имам в моята кариера. Клубът реши да ми се довери, докато бях млад и недоказал се в някое топ първенство. Винги ще бъда благодарен на този клуб за всичко, което направиха за мен".

"Времената в клуба може и да са тежки, но аз силно вярвам в Барселона. Винаги ще бъда на линия за клуба, ако те се нуждаят от мен. Сърцето ми завинаги ще бъде в този клуб. Обичам хората и феновете там!", написа Яя Туре, който в момента е треньор на Ахмат Грозни в Русия.

Роденият в Кот д`Ивоар халф игра в Барса между 2007 и 2010 година, преди да премине в Манчестър Сити, където изкара близо 9 сезона. С фланелката на "блаугранас" Яя Туре записа общо 118 мача, в които вкара 6 гола и добави 8 асистенции. Футболните фенове по света го помнят с безапелационната му игра в средата на терена, където той бе пълен господар в най-добрите си години!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички