Неймар се подигра с РБ Лайпциг (СНИМКА)


Неймар се подигра с РБ Лайпциг (СНИМКА)
Снимка: Getty Images/Guliver

1835 0

В снощната вечер Пари Сен Жермен успя да победи РБ Лайпциг с 3:0, с което си осигури място на финала на тазгодишното издание на Шампионската лига. Парижани не оставиха никакви шансове на своя съперник и след попадения на Маркиньос, Анхел Ди Мария и Хуан Бернат стигнаха до крайния успех.

Въпреки че не успя да се разпише, Неймар изигра силен мач за своя тим. Бразилецът бе на върха на щастието, тъй като след няколко дни ще участва на първия си финал в Шампионската лига от 2015-та година насам, както и първи с екипа на Пари Сен Жермен. 28-годишният футболист не пропусна да се подиграе с тима на РБ Лайпциг. Неймар качи стори в Инстаграм, в което държи чашка с надпис „Ред Бул“. Причината е, че немският тим е собственост на австрийската компания за енергийни напитки.

А със снощния си успех Пари Сен Жермен за пръв път в своята история ще участва на финал в Шампионската лига. Парижани ще се изправят срещу победителя от другия полуфинал между Байерн Мюнхен и Олимпик Лион. А ето защо Неймар може да пропусне финала в Шампионската лига.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички