Заради неспазване на протокола - спекулират, че Неймар е аут от финала в Шампионска лига


Заради неспазване на протокола - спекулират, че Неймар е аут от финала в Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1597 0

ПСЖ се класира на финала в Шампионска лига след успеха с 3:0 срещу Лайпциг. След края на двубоя обаче The Sun излезе с информацията, че една от големите звезди на парижани - Неймар, може да бъде наказан за финалния мач.

А причината е, че бразилецът наруши протокола, свързан с пандемията от коронавирус. След успеха с 3:0 над РБ Лайпциг Неймар бе заснет от камерите да разменя фланелката си с Марсел Халстенберг.

В протокола на УЕФА изрично е упоменато, че футболистите трябва да се въздържат от размяна на фланелки и се добавя, че евентуални нарушения могат да доведат до наказания, съобразени с дисциплинарния правилник на УЕФА. Преди подновяването на сезона в Шампионска лига беше съобщено, че при случай на размяна на фланелки между футболисти, съответните играчи ще бъдат поставени в изолация за период от 12 дни. Ще видим обаче дали това ще се случи и дали ще има някакви последиците за бразилеца. А какво заяви наставникът на парижани Томас Тухел след класирането на финал - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички