Бивш шеф в Реал Мадрид изуми: Бихме приели Лео Меси с отворени обятия, само да поиска


Бивш шеф в Реал Мадрид изуми: Бихме приели Лео Меси с отворени обятия, само да поиска
Снимка: GettyImages

2653 0

Бившият президент на Реал Мадрид - Рамон Калдерон, направи много любопитно признание, свързано с евентуален трансфер на легендата на вечния съперник Барселона - Лео Меси, на "Сантяго Бернабеу".

Меси сред "кралете"?

Испанецът заяви категорично, че всеки в "белия" клуб би приветствал радушно аржентинския гений, ако той вземе решение да облече техния екип.

Калдерон дори стига още по-далеч, споделяйки, че ако все още беше в управлението на "кралския клуб", би опитал да привлече в редиците му аса на ПСЖ.

"Разбира се, все още е професионален играч. Има поне още две години, за да играе на най-високо ниво. Той е играч, който винаги би искал да държиш изкъсо. Великите играчи ходят, където си поискат. Ако Меси реши да дойде в Реал Мадрид, съм сигурен, че всеки би го приветствал с отворени обятия", коментира Калдерон в предаването "Super Deportivo Radio".

Ситуацията с аржентинеца

Очакванията на всички са аржентинецът да напусна "Парк де Пренс" след изтичането на договора му на 30-и юни, след което ще бъде свободен агент. 

Единствената оферта, която към момента е пристигнала в офиса на нападателя, е рекордната такава от саудитския Ал-Хилал, гарантираща му изумителна заплата от 400 млн. евро годишно. Меси обаче е изразил желание да продължи да се подвизава по европейските терени и по-специално - този на "Камп Ноу".

Какви са шансовете това да се случи разкрива таен финансов отчет на каталунците.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички