Бивш шеф на Барса: Перес ни мрази в спортен план, но за Тебас това е лично


Бивш шеф на Барса: Перес ни мрази в спортен план, но за Тебас това е лично
Снимка: Getty Images

1961 0

Бившият президент на Барселона Жоан Гаспар коментира отношенията на настоящия глава на клуба Жоан Лапорта с шефа на Ла Лига Хавиер Тебас и президента на Реал Мадрид Флорентино Перес. Според Гаспар, който беше начело на каталунския гранд в периода 2000-2003 година, Тебас и Перес мразят гранда от "Камп ноу".

"Не ме питайте на кого вярвам повече, защото не вярвам на нито един от тези двамата. Нашият президент му харесва да е близо до Тебас, който ненавижда не само самата Барса, но и това, което тя олицетворява. От друга страна е Перес, който ни мрази в спортен план, това е сигурно. Барселона е голям съперник за Флорентино, но за Тебас това е лично", започна испанецът, цитиран от "Diario Sport".

"Бих предпочел Мадрид да има друг президент, не Флорентино, но не мисля, че той ще напусне в близките години. Друго нещо е, че съветвам Лапорта да стои по-далеч от него. Необходимо е да се спазва споразумението за Суперлигата. Не вярвам на Перес. Мисля, че той прави само това, което смята, че е добро за Реал и лошо за основния му съперник - Барселона", каза още 77-годишният Гаспар. Неотдавна Тебас нанесе удар по реномето на Лапорта със свое изказване - ето какво заяви. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички