Бивш президент на Реал шокира: Касата на клуба е празна и има дългове в размер на 1 милиард евро


Бивш президент на Реал шокира: Касата на клуба е празна и има дългове в размер на 1 милиард евро
Снимка: Getty Images/Guliver

1237 0

Бившият президент на Реал Мадрид Рамон Калдерон изрази мнение, че  испанският шампион е загубил много с продажбата на Кристиано Роналдо в Ювентус, а клубната каса е празна.

"Не само, че касата на Реал Мадрид е празна, ами клубът има дългове в размер на 1 милиард евро. След като Кристиано Роналдо беше продаден по най-глупавия начин, беше ясно, че трябва да се търси негов заместник.

Липсват обаче средства, за да се закупи такъв футболист, а дълговете растат“, заяви Калдерон, като допълни, че според него не е добре липсата на нови попълнения.

"Зидан прави каквото е по силите му. Не може да обвиним само него за лошото представяне срещу Шахтьор, бяха допуснати много грешки в този мач. Смятам, че всичко започна от продажбата на Кристиано. Беше лудост да бъде продаден точно той, защото няма кой да вкарва голове“, продължи Калдерон, който също така смята, че би било грешно решение да бъде уволнен Зинедин Зидан. А кои са 4-мата футболисти на Реал Мадрид, за които в Испания твърдят, че вече не стават за клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички