В Испания отсекоха: 4-мата, които вече не стават за Реал Мадрид


В Испания отсекоха: 4-мата, които вече не стават за Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Gulliver

2225 0

В Испания бяха доста критично настроени срещу Реал Мадрид поради загубата, която "кралския клуб" шокиращо допусна срещу новака Кадис с 0:1. Престижното издание Marca дори си позволи да назове 4-ма футболисти, които вече "не стават" за отбора.

Тяхното ниво вече е твърде ниско и не е достатъчно, за да бъдат в клуба, смята изданието. Първите двама отличени са Начо Фернандес и Лукас Васкес, за които пише, че просто не са достатъчно добри за клуб, който иска да печели всичко.

Другите двама са доскорошни любимци на феновете - Марсело и Иско. Според Marca, те имат качества и опит, но не могат да се справят с конкуренцията, като им липсва интензивност и физика. "Те вероятно ще останат в клуба този сезон, защото имат договори и защото няма интерес от друг клуб към тях, а може и да е, защото просто не искат да отидат в друг клуб. Тяхното ниво обаче е по-ниско от миналия сезон и вече не е достатъчно за Реал Мадрид" - заключава строгата оценка на изданието.

Припомняме, че и 4-мата изброени бяха титуляри при поражението от Кадис. На пейката бяха оставени фигури като Федерико Валверде и най-вече Каземиро, което допринесе за случилото се. A защо Реал Мадрид не успява да създаде голови положения?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички