Бивш играч на Реал Мадрид: Бях по-красив от Дейвид Бекъм


Бивш играч на Реал Мадрид: Бях по-красив от Дейвид Бекъм
Снимка: Getty Images / Guliver

2688 0

Бившият играч на Реал Мадрид - Антонио Касано, се връща назад във времето, когато бе част от "кралския клуб". Той признава грешката си в спор с тогавашния треньор на тима Фабио Капело, като коментира и съотборника си от "Сантяго Бернабеу" - секссимволът Дейвид Бекъм.

"Дейвид Бекъм бе страхотен футболист, но над всичко останало - той е страхотен човек. Той бе рок звезда, познат из целия свят, но въпреки това остана скромен. Аз бях по-красив от него" - казва с усмивка на лице Касано.

"С "Дон Фабио" Капело имах една от най-добрите предсезонни подготовки. Загубих 10 килограма и стигнах до 82. Стартирах сезона, като играех в първита два двубоя, но след това бях изваден от третия и му се ядосах. Трябва да се извиня на Капело за това" - признава Касано.

Междувременно, въпреки че редица европейки клубове решиха да намалят заплатите на играчите, от Реал Мадрид се стараеха да са далеч от тази тенденция. След разговори с Ла Лига относно финансовото състояние на клубовете, от Реал все пак ще намалят заплатите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички