Барселона вече няма надежда: Разделя се с Меси през лятото


Барселона вече няма надежда: Разделя се с Меси през лятото
Снимка: Getty Images/Guliver

5337 0

Барселона вече няма надежда, че може да задържи суперзвездата си Лионел Меси след края на сезона, съобщи Daily Mirror. Според изданието през лятото аржентинеца ще подпише с Манчестър Сити, където ще се събере с Хосеп Гуардиола.

Неговият договор изтича в края на сезона, но евентуален трансфер на Меси би променил изцяло нещата. Аржентинецът бе на път да напусне "Камп Ноу" още през лятото и дори подаде молба за трансфер, но тя не бе уважена от ръководството на Барса, а Меси преосмисли решението си да съди клуба, в който прекара цялата си кариера. Неговият контракт обаче изтича в края на сезона и Барселона ще бъде безсилна да попречи напускането на най-добрия си играч.

"Винаги съм се надявал, че Меси ще остане този сезон. Ако бе напуснал през лятото, щях да се окажа в много трудна ситуация в Барса. Той искаше да напусне, но клубът зае много ясна позиция. Размерът на откупуващата клауза бе толкова висок, че нито един клуб в света не би го заплатил в сегашните времена", заяви Куман наскоро относно ситуацията. А какво провали трансфера на Мемфис Депай в Барселона това лято - вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички