Реал Мадрид записа първа победа за сезона след обрат над Бетис


Реал Мадрид записа първа победа за сезона след обрат над Бетис
Снимка: Gulliver/GettyImages

1589 0

Отборът на Реал Мадрид взе първа победа за сезона при гостуването на Бетис на "Бенито Виламарин", като спечели с 3:2 в мач от 3-тия кръг на Ла лига. Федерико Валверде и Серхио Рамос от дузпа вкараха за "Кралския клуб", докато Емерсон си отбеляза автогол. Айса Манди и Уилям Карвальо пък бяха точни за андалусийци.

Отборът на Реал Мадрид бе по-добрият в началото на срещата и бързо достигна до попадение. Карим Бензема успя да финтира Алекс Морено, след което прати топката в наказателното поле, където чакаше Федерико Валверде. Полузащитникът засече топката във вратата на Бетис и откри резултата - 0:1! В 35-тата минута обаче домакините достигнаха до изравняване на резултата. Серхио Каналес центрира в наказателното поле, където Айса Манди бе изпуснат от Каземиро и с глава направи резултата 1:1! Две минути по-късно отборът на Бетис достигна до пълен обрат. Отново Каналес бе в основата на гола, като намери Набил Фекир. Той свали топката за Уилям Карвальо, който с плътен удар вкара за втори път топката в мрежата на Куртоа - 2:1!

През второто полувреме Емерсон се оказа големия грешник за тима на Бетис. В 48-мата минута Дани Карвахал проби, след което пусна топката към далечната греда и Емерсон я засече в собствената си мрежа - 2:2! В 67-мата минута отново Емерсон бе замесен в неприятна ситуация за своя отбор, като получи червен картон, след като спря пробив на Лука Йович. В 81-вата минута съдията отсъди дузпа в полза на Реал Мадрид за игра с ръка на Марк Бартра. Зад топката застана капитанът Серхио Рамос и донесе пълен обрат за "Кралския клуб" - 2:3!

Победата е първа за Реал Мадрид през новия сезон, като по този начин отборът на Зинедин Зидан вече има актив от 4 точки. Бетис пък записва първа загуба, но въпреки това остава на 2-ро място в класирането с 6 пункта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички