Битката продължава: Атлетико "писа" тройка и Реал Мадрид отново е трети (ВИДЕО)


Битката продължава: Атлетико "писа" тройка и Реал Мадрид отново е трети (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

1743 0

Атлетико Мадрид отново взе превес срещу градския си съперник - Реал, в битката за второто място във временното класиране на Ла Лига. "Дюшекчиите" се наложиха с 3:0 над Осасуна и са с точка аванс пред "кралете" - 72 точки. 

"Белият балет" обаче ще има възможността до края на вечерта да се върне близо до среброто с две точки аванс, ако победи от 19:30 часа Валенсия като гост! Проследете Валенсия - Реал Мадрид НА ЖИВО със SportLive.bg!

В неделни герои за столичани се превърнаха Караско, Нигес и Кореа, които реализираха съответно в 44',62' и 82'. Трябва да се отбележи, че домакините имаха едва 6% аванс в притежанието на топката пред съперника и с 3 точни удари повече, но успеваемостта бе по-добра и логично стигнаха до успеха. 

Така Осасуна остава девети и на само 3 точки от седмия - Атлетико Билбао. В следващия кръг приема у дома именно баските, което ще бъде ключов двубой за целите им. 

Следете всичко най-интересно от Ла Лига със SportLive.bg! 

 

 

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички