Без да се бави: Тотнъм намери кой ще наследи Лукас Моура в нападението


Без да се бави: Тотнъм намери кой ще наследи Лукас Моура в нападението
Снимка: Getty Images/Guliver

2569 0

Отборът на Тотнъм официално обяви, че ще се раздели с Лукас Моура след края на настоящата кампания. Бразилецът се установи като един от ключовите футболисти в тима, веднага след като акостира от ПСЖ през 2018 година.

Феновете на "спърс" никога няма да забравят героичното му представяне в полуфиналната среща от Шампионска лига срещу Аякс, в която той реализира хеттрик и прати тима от Северен Лондон на финала на най-комерсиалния европейски турнир.

Тотнъм откри кой ще замени Моура

Името на "шпорите" се свързва много с Яник Ферейра Караско от Атлетико Мадрид. "Марка" информира, че управата на "спърс" е хвърлила около на белгиеца още от зимния трансферен прозорец и вярва, че той ще е отличният наследник на Лукас Моура.

Самият Караско се подвизава на левия фланг, но умее да прави това и на десния, където е и оригиналната позиция на Моура. Мнозина вярват, че белгиецът ще пасне идеално на игровия стил на "спърс" и ще окаже мигновено влияние върху играта им.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Висшата лига номинира 7 футболисти за наградата "играч на сезона".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички