Без нова дата за преговори между Рамос и Реал Мадрид, двете страни не са готови на компромиси


Без нова дата за преговори между Рамос и Реал Мадрид, двете страни не са готови на компромиси
Снимка: Getty Images/Gulliver

1103 0

Серхио Рамос и Реал Мадрид са все още много далеч в преговорите си за удължаване на договора на капитана. Защитникът и Флорентино Перес не успяха да се споразумеят, а срещата в събота във Валдебебас доведе по-скоро до напрежение.

Двойката проведе неуспешни дискусии преди мача срещу Селта Виго и отново се срещна в тунела точно преди играчите да стъпят на терена. Това, което предлагат мадридчаи е едногодишно предложение без промяна в заплатата му, но Рамос все още настоява за две години и намаляването на възнаграждението да не бъде включено, тъй като иска това да бъде обсъдено, а не приложено без неговото мнение.

След тези разговори в календара няма определени нови срещи и играчът има право да говори с други клубове преди да направи свободен трансфер идното лято. Зинедин Зидан не е склонен въпросът да се превърне в проблем, който може да навреди на добрата атмосфера в съблекалнята.

Мирът обаче в момента не изглежда възможен. Нито Рамос, нито Лукас Васкес са успели да постигнат споразумение с клуба, въпреки че Зидан даде да се разбере, че иска и двамата да останат след сезон 2020/21.

Най-големият проблем на Рамос с предложението е срока на валидност на договора, тъй като той не желае да подпише удължаване с една година, докато Лукас Васкес вярва, че заслужава повече от сегашната заплата. Клубът предложи подобна сума на сегашната му заплата, но той смята, че е заслужил по-добра оферта.

Двата случая са напълно независими, но изглежда, че нито един от тях няма просто решение. Според Marca позицията на клуба няма да се промени драстично, въпреки че са наясно, че оферти от други места ще дойдат и за двамата.

А с какви думи за ПСЖ и Лионел Меси капитанът на Реал е отхвърлил предложението за нов договор - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички