Млад талант отново ще смени отбора в опит да впечатли Реал Мадрид


Млад талант отново ще смени отбора в опит да впечатли Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

1162 0

Такефуса Кубо ще напусне Виляреал в първите дни на януари в търсене на минутите, от които е лишен, откакто се присъедини под наем от Реал Мадрид преди сезон 2020/21. Кубо иска да убеди мадридчани, че има качеството да се завърне и да работи под ръководството на Зинедин Зидан с първия отбор.

Само с 291 минути в 13 участия в Ла Лига, Кубо не е участвал от 13 декември, което го е накарало да търси изход от Виляреал. "Говорих с него преди няколко дни и той потвърди, че иска да си тръгне", каза Унай Емери през седмицата.

"Играе по-малко, отколкото смята, че трябва да играе, а аз искам играчи, които мислят само за Виляреал. Той вярва, че трябва да играе повече." Сега изглежда, че Кубо е на път за Хетафе, който играе по начин, който трябва да отговаря на неговия стил.

На 19 години Кубо не успя да пробие във Виляреал, след като изпадна с Реал Майорка през 2019/20, въпреки че показа много качество. С Хетафе той ще се опита да се възползва от възможността си и да се опита да използва заема си, както направи Мартин Йодегаард в Реал Сосиедад. Междувременно стана ясно, че Реал Мадрид е много близо до първия си зимен трансфер (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички