Рамос не приел оферта на Реал с думите: ПСЖ ми каза, че ще създаде страхотен отбор с мен и Меси


Рамос не приел оферта на Реал с думите: ПСЖ ми каза, че ще създаде страхотен отбор с мен и Меси
Снимка: Getty Images/Guliver

1731 0

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан поиска на 1 януари 2021 г., преди мача срещу Селта Виго, преподписванията със Серхио Рамос, Лукас Васкес и Лука Модрич да бъдат решени възможно най-скоро. "Искаме всички тях ... това е в интерес на всички и е добро за нас. Искам да се реши бързо", каза той.

Преговорите с тримата са в много различни точки. Най-лесният в момента е този на Лука Модрич. Хърватинът се ангажира с поне още един сезон в Лос Бланкос. Той е приел заплатата, която му е била предложена, и скоро ще я официализира.

Подновяването на договора за капитана обаче изглежда по-голямо предизвикателство. Според Хосеп Педрерол в испанската програма El Larguero, Рамос все още не е отговорил положително на офертата на Реал Мадрид. Мадрид постави на масата сделка, която ще позволи на защитника да продължи още две години, но заявиха, че това идва със значително намаляване на заплатата, около 10% от 15-те милиона евро, които той печели на сезон.

И журналистът разкрива, че Флорентино Перес се е срещал с Рамос в стаята на играча миналата сряда в хотел Huerto del Cura само няколко часа преди мача срещу Елче. „Беше приятелски, сърдечен. Серхио каза на Флорентино: „Не приемам предложението, което сте ми направили ... и отсега нататък ще слушам оферти“.

Според Педрерол, Рамос след това казал: "Някой от ПСЖ ми каза, че ще създаде страхотен отбор с мен и Меси". Отговорът на Флорентино е бил прост: „Ако имаш добра оферта, ще разберем". Освен това и английски гранд следи ситуацията около Рамос.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички