Без да губи време: Атлетико Мадрид вече взе решение - Жоао Феликс в Барселона?


Без да губи време: Атлетико Мадрид вече взе решение - Жоао Феликс в Барселона?
Снимка: Getty Images

3156 0

Ръководството и треньорският щаб на Атлетико Мадрид изглежда не мислят да се бавят и миг с решението си по въпроса с разгневилия ги до краен предел Жоао Феликс.

Казусът

Португалецът създаде вътрешен скандал в клуба, след като се изказа крайно ласкаво по адрес на прекия конкурент за титлата в Ла Лига на "дюшекчиите" Барселона.

Той не се посвени да заяви категорично, че желае да облече фланелката на каталунците и определи това като детската си мечта, която силно желае да сбъдне.

Решението

Това от своя страна предизвика мигновена реакция от страна на босовете на гранда от Мадрид. Тя се състои в отдаването на фланговия състезател под наем на "блаугранас" в рамките на следващия сезон, информира "Relevo". 

От споделеното става ясно, че "червено-белите" няма да притискат "лос кулес" за откупуването на футболиста, но ще им отворят подобна възможност следващото лято.

"AS" пък твърди, че Барса са последният към момента клуб, който показва сериозен интерес към нападателя. Такъв неотдавна имаше и от страна на ПСЖ, но изглежда е поутихнал. 

Какъв е планът на агента на Феликс?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички