Бесният Анчелоти ревна след издънката на Реал Мадрид: Съдиите си измислиха дузпа!


Бесният Анчелоти ревна след издънката на Реал Мадрид: Съдиите си измислиха дузпа!
Снимка: Getty Images

1732 0

Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти бе видимо ядосан след равенството 1:1 срещу Жирона на стадион „Сантяго Бернабеу“ в среща от 13-ия кръг на Ла Лига. Татко Карло категорично отсече, че съдията е сгрешил, отсъждайки дузпа за гостите в 80-ата минута. Тогава реферът посочи бялата точка за игра с ръка на Марко Асенсио.

„Няма дузпа и той не докосва топката с ръка. Говорих си с Асенсио и наистина позицията му е странна, но не докосва топката с лявата си ръка. Ако това беше станало, така или иначе лявата му ръка беше прилепена към тялото. Не знам, те са си я измислили. Какво да правя?! Не мога да кажа нищо повече“, беснееше Анчелоти след края на мача.

Той обаче призна, че съдията правилно е отменил гола на Родриго в края на мача заради нарушение срещу вратаря на Жирона. Ако попадението беше признато, Реал все пак щеше да измъкне победата.

„Отменения ни гол? Вратарят докосва топката, но щом и Родриго я докосва, това е фал. Пауло Гасанига приближава топката към себе си и точно тогава Родриго я докосва. Няма да обсъждам това, за разлика от ситуацията с дузпата“, сподели специалистът по повод на въпросната ситуация.

На „Сантяго Бернабеу“ днес се стигна до сензационно равенство между Реал Мадрид и Жирона. Нещо друго обаче се превърна в исторически момент във футбола по време на двубоя.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички