"Беше същото, сякаш целувам някоя от дъщерите ми" - Рубиалес категоричен, че няма да даде оставка


"Беше същото, сякаш целувам някоя от дъщерите ми" - Рубиалес категоричен, че няма да даде оставка
Снимка: Getty Images

1713 0

Шефът на испанската футболна федерация Луис Рубиалес обяви, че няма намерение да подава оставка, въпреки натиска от страна на политици, футболисти и представители на ФИФА.  Припомняме, че той целуна испанската националка Джени Ермосо по устните след триумфа на Испания на Световното първенство при жените.

Категоричен отказ да подава оставка

"Фалшивите феминистки се опитват да ме убият. Това беше свободно действие и изцяло по взаимно съгласие. Всичко стана изключително спонтанно и естествено. Няма да подам оставка. Ще се боря докрай. Тук няма желание за някакво надмощие. Беше същото, сякаш целувам някоя от дъщерите ми", коментира Рубиалес. 

Той дори добави, че е попитал дали може леко да целуне Джени Ермосо и тя се е съгласила. В последните дни медиите в Испания прогнозираха, че Рубиалес със сигурност ще се оттегли от поста си. В четвъртък представители на испанската футболна федерация дори се събраха, за да обсъдят евентуалния наследник на настоящия президент на централата. Само преди няколко дни той се извини, че е целунал испанската националка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички