Рубиалес се извини за това, че целуна испанска националка по устните


Рубиалес се извини за това, че целуна испанска националка по устните
Снимка: Getty Images

5064 0

Президентът на Кралската испанска футболна федерация Луис Рубиалес се извини за това, че целуна футболистката на Испания Дженифър Ермосо по устните по време на награждаването на новите световни шампионки при жените.

Моментът предизвика голям скандал и се наложи Рубиалес да се оправдава за стореното, което стана достояние на цял свят. Както е известно, във финала на Световното по футбол за жени "Ла Фурия" победи с 1:0 Англия, за да стане шампион за първи път в историята си.

"Разбира се, сгреших, случи се съвсем спонтанно. Факт е, че трябва да съжалявам. Това е всичко, което се случи между мен и играча. Двамата сме в страхотни отношения, същото важи и за другите", заяви шефът на испанския футбол, цитиран от "AS".

"Със сигурност сгреших, трябва да го призная, защото в най-емоционалния момент - без никаква злоба, без никаква недобросъвестност, се случи нещо, което стана много спонтанно", допълни той. В същия ден Луис Рубиалес направи нова изцепка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички