Бензема: Знам как го прави Роналдо, но не бих го копирал


Бензема: Знам как го прави Роналдо, но не бих го копирал
Снимка: Gulliver/GettyImages

3597 0

Звездата на Реал Мадрид Карим Бензема обяви, че е изучил напълно стила и играта на Кристиано Роналдо, но според него е невъзможно да копираш португалеца.

34-годишният французин продължава да се доказва и впечатлява, след като през този сезон вкара 44 гола и се отчете с 15 асистенции в 46 мача. Той е в основата на успехите на "кралския клуб" през кампанията и даде всичко от себе си за триумфите в Шампионска лига и Ла Лига.

"Винаги ми е харесвало да наблюдавам Роналдо. Опитах се да се съсредоточа върху движенията му, дрибъла, подаванията, боравенето с топката. Анализирах всичко в него, но е невъзможно да направя същото", коментира настоящият стрелец на Реал пред Mundo Deportivo.

За Реал това бе първи европейски трофей след напускането на Роналдо през 2018 година. Португалецът и Бензема си партнираха на върха на атаката между 2009 и 2018 година, а в този период "белият балет" завоюва най-ценното европейско отличие цели четири пъти.

Междувременно португалската легенда Кристиано Роналдо продължава да бъде сред най-добрите нападатели в Европа. Нападателят вкара 24 гола в 38 мача и бе движещата сила на Манчестър Юнайтед.

Ето кой дългогодишен играч на Реал напусна клуба!!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички