Бензема задмина Рамос за поредното постижение в Реал Мадрид, пред него е само един играч


Бензема задмина Рамос за поредното постижение в Реал Мадрид, пред него е само един играч
Снимка: Getty Images

1875 0

Откакто се присъедини през 2009 г. Карим Бензема показава невероятно ниво в Реал Мадрид и е част от страхотни успехи на "Сантяго Бернабеу". Освен това той натрупа няколко индивидуални рекорда през това време.

Карим Бензема изравни Рамос и преследва постижението на Касияс

Друг, който той ще се надява да спечели, е за играч с най-много победи в клубната история. В момента Икер Касияс държи този рекорд, като е играл в 463 победи по време на славната си кариера в испанската столица, според Mundo Deportivo.

След победата в събота вечерта над Селта Виго, Бензема се придвижи до 437, което го изравни с друг бивш съотборник, Серхио Рамос. Бензема се нуждае от още 27 победи до края на кариерата си в Реал Мадрид, за да счупи рекорда. Kато се има предвид, че той удължи престоя си до края на следващия сезон, той ще има големи шансове да направи точно това.

На първо място, Бензема ще се стреми към силен завършек на сезона с Реал Мадрид, тъй като те се стремят да осигурят успех в Шампионска лига и Купата на Краля. В Реал Мадрид вече се подготвят за заместника на Бензема, като Анчелоти е избрал кой да бъде.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички