Анчелоти набеляза наследника на Бензема, а Реал Мадрид няма да дава и цент за него


Анчелоти набеляза наследника на Бензема, а Реал Мадрид няма да дава и цент за него
Снимка: Getty Images

3649 0

Карим Бензема безспорно е един от най-важните футболист в селекцията на Карло Анчелоти в Реал Мадрид, но мнозина смятат, че французинът върви към края на своята кариера.

Именно поради тази причина в "Кралския" клуб започват да търсят алтернативи на Бензема, а Карло Анчелоти се е спрял на продукта на академията - Алваро Родригес, когото цени изключително високо, съобщава агентът на футболиста.

"В момента Алваро получава малко игрово време, но Анчелоти го вижда като наследник на Бензема. Колкото до игровото време в първия отбор - няма значение какво се говори в момента. Алваро е на 18 години, той дойде от Южна Америка и ще бъде страхотен нападател", каза агентът на Родригес Алехандро Камано в интервю.

Бъдещето пред Родригес е светло

Всички футболни фенове знаят, че в Реал Мадрид притежават уникалната способност да развиват млади таланти. Мнозина са на мнението, че Алваро Родригес, който защитава дълго време цветовете на дубъла на "кралете" може да се развие в Ла Лига.

18-годишният уругваец вече има 4 мача за отбора на Карло Анчелоти, като дори успя да се разпише веднъж и то срещу градския съперник Атлетико Мадрид.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Реал Мадрид взе решение за Карим Бензема.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички