Бейл вече мисли за живот далеч от Реал Мадрид, а заниманието му едва ли ще ви изненада


Бейл вече мисли за живот далеч от Реал Мадрид, а заниманието му едва ли ще ви изненада
Снимка: Getty Images/Gulliver

5067 0

Гарет Бейл не е играл за Реал Мадрид от 26 февруари, когато влезе само за 15 минути срещу Манчестър в 1/8-финалната среща в Шампионска лига. Като цяло, уелският национал със сигурност не попада в графата на често използваните играчи от Зинедин Зидан.

Бейл, също като Кристиано с неговите хотели или Пике с Купа Дейвис, вече прави планове за бъдещето си далеч от футбола, а посоката му на пътуване е, вероятно не е никак изненадваща. Тя е насочена към голфа, както и към сектора за обществено хранене. Той ще открие втория си бар ресторант, Пар 59 (след като вече има спортен бар Elevens), в който ще присъстват два от трите компонента на известния лозунг „Уелс, Голф, Мадрид“.

Местоположението на това ново място ще бъде централен Кардиф и ще включва мини голф игрище. В беседа пред "Уелс онлайн" Бейл говори за идеята за социализация. "Винаги съм се фокусирал върху футбола си и не пиех, така че никога не съм излизал много“, заяви крилото. „Ето защо мисля, че като имате такива бизнеси, като Par 59, все още можете да общувате с хора, които обичат да излизат". А ето каква бе една от последните изцепки на Гарет Бейл.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички