AS: Карантината осигури допълнително време за възстановяване на Еден Азар


AS: Карантината осигури допълнително време за възстановяване на Еден Азар
Снимка: Getty Images/Guliver

3281 0

Невъзможно е да се намерят някакви позитивни нещата от пандемията от коронавирус, която настъпи, но медиите в Испания се опитват да я разгледат през футболна гледна точка. Реал Мадрид страда от много контузени играчи през сезона, като от AS отбелязват, че тази пауза в шампионата ще подейства добре, най-вече на трайно контузените - Еден Азар и Марко Асенсио.

Ако сезонът се доиграе в Ла лига, то двамата може и да успеят все пак да се завърнат в игра във финалните двубои. За Тибо Куртоа и Масрело, които се контузиха срещу Бетис, изглежда, че няма да пропуснат нито един мач. Първоначално бе обявено, че двубоите от испанския шампионат ще се проведат без публика в следващите два кръга. След увеличаване на броя на заразени обаче шампионата бе спрян.

Азар претърпя операция на 5 март в Далас на глезена, заради контузия, която получи на 22 февруари срещу Леванте. Той кацна обратно в Испания в началото на седмицата. Първата две седмици са жизненоважни за възстановяването и той ще извърви дълъг път до определяне кога ще се завърне в игра. В момента играчите на Реал Мадрид са под карантина и изолирани в домовете си. А колко ще загубят испанските клубове заради спирането на футбола - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички