Бейерин се сбогува с отбора на Барселона и лети днес към новия си клуб


Бейерин се сбогува с отбора на Барселона и лети днес към новия си клуб
Снимка: Getty Images

8578 0

Футболистът на Барселона Ектор Бейерин тази сутрин се е разделил със съотборниците си, съобщава "AS". Играчът е приел офертата на Спортинг Лисабон и днес ще пътува до португалската столица, за да бъде финализирана сделката.

Напускането му на "Камп ноу" беше до голяма степен предрешено, след като португалският клуб потвърди продажбата на на Педро Поро в Тотнъм.

27-годишният Бейерин не прекара особено добър период при каталунците, изигравайки само 7 мача след завръщането си през лятото, като не се ползваше с пълното доверие на треньорите.

Испанецът, който пристигна със свободен трансфер от Арсенал, така и не успя да се адаптира към изискванията на наставника на "блаугранас" Шави Ернандес по десния фланг на отбраната. От самото начало Шави предпочиташе да залага на Серхи Роберто, Жул Кунде и на Алехандро Балде на тази позиция.

Барселона ще получи между един и два милиона евро компенсация за отдаването на играча под наем до края на сезона.

След напускането на Бейерин отборът остава без чист десен бек. Испанският гранд ще има нужда от подсилване на тази позиция през следващото лято. Ето кой футболист може да бъде привлечен на позицията.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички