Дуо напуска Барселона, клубът няма да получи и цент


Дуо напуска Барселона, клубът няма да получи и цент
Снимка: Getty Images

1801 0

Мемфис Депай и Ектор Бейерин са двама от играчите, които ще напуснат Барселона след края на сезона като свободни агенти. Двамата футболисти имат полемични изяви с екипа на каталунците, като Мемфис има едва два мача като титуляр и общо четири във всички турнири, докато за бранителят бройката е 5.

в резултат на това шефовете на „Камп Ноу“ са взели решение да се разделят с двамата, като нидерландецът може да се върне обратно в Англия, където игра за Манчестър Юнайтед.

Според каталунската преса Депай е бил за продан през лятото, но сумата, която е била искана от Барселона била прекалено висока. Именно затова той остана в Испания, но след 30-и юни ще напусне клуба.

Бейерин, който подписа за една година, връщайки се в родния си клуб, пък не може да се пребори с конкуренцията на Сержи Роберто, Жул Кунде и Роналд Араухо и е четвърти избор пред Шави. През миналия сезон той игра за Реал Бетис, като е твърде вероятно отново да се върне в севилския клуб. А каква жалба подаде Еспаньол срещу Барса, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички