Трансфер на хоризонта: Барселона си осигурява мексикански бек (ВИДЕО)


Трансфер на хоризонта: Барселона си осигурява мексикански бек (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

7289 0

Барселона ще се опита да се подсили с десен бек още през зимния трансферен прозорец. Според последните информации вече има и конкретика около плановете на каталунците, които по всичко личи, че ще привлекат северноамериканец на "Камп Ноу" за съответната позиция.

Става въпрос за мексиканеца Хулиан Араухо, който от първи март 2019 г. е част от ЛА Галакси и има контракт до последния ден на 2025 г. За това време той е изиграл 109 двубоя за американския гранд, в които се е отчел с 2 гола и 14 асистенции.

Статистиката обаче сочи, че той е и прекомерно груб, тъй като има 26 официални предупреждения, 2 пъти са му показвани по два жълти картона в двубой, а един път е и директно изгонен. 

Междувременно в края на 2021 г. дебютира и за представителния тим на Мексико, а сега според Relevo, от Барселона ще се опитат първоначално да го привлекат под наем, а в договора да има и опция за закупуване. 

По всяка вероятност те не биха могли да го привлекат като свободен агент, а трансферната му сума изглежда посилна за каталунците - 6 милиона евро, по последни информации на Transfermarkt.

Вижте поредното признание от Барселона към Христо Стоичков!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички