Барселона засега не успява да убеди играчите си да намалят заплатите си


Барселона засега не успява да убеди играчите си да намалят заплатите си
Снимка: Guliver/GettyImages

946 0

След като коронавирусът стопира футбола това се отрази и икономически доста зле за клубовете. Затова и не малко от отборите, най-вече в Германия, избраха да намалят месечните си възнаграждения. Такова бе и предложението на ръководството на Барселона, но засега играчите не са се съгласили.

Каталунците плащат около 600 млн. евро за заплати и имат нужда да намалят възнагражденията. През уикенда е имало разговори с капитаните на отбора относно тази възможност като са се опитали да им обяснят ситуацията. Те обаче не са били убедени от предложението, което са направили от борда на директорите.

Футболистите са поискали време, за да разговарят с финансовите си съветници преди да дадат конкретен отговор, но е по-вероятно да не дадат зелена светлина. Изглежда, че преговорите ще продължат. Имаше твърдения, че Барса може да опита да прекрати временно договорите на своите играчи, но според Marca това не е вариант към момента. А кой играч, пратен под наем, Барселона смята да си върне през лятото вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от ЦСКА


Одисеята на Ганчо Василев - от звезда на Мюнхен 1860 до доайен на ЦСКА (СНИМКИ И ВИДЕО)

Един от футболистите с изключително удивителна кариера е Ганчо Василев. Нападателят е звезда на Мюнхен 1860...

Реклама

Най-четени новини


виж всички