Барселона опитва да привлече защитник, свързван с Реал Мадрид


Барселона опитва да привлече защитник, свързван с Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

4195 0

Барселона е поредният клуб, който се нареди на опашката за един от младите играчи на португалския Порто. Каталунците следят детайлно изявите на Алекс Телес, информира Sport. Преди известно време от Реал Мадрид също бяха свързвани с бранителя, а само преди дни за интерес към него се писа и от страна на Челси.

Ръководството на клуба е недоволно от представянето на Жуниор Фирпо, закупен през лятото от Бетис и възнамерява през летния трансферен прозорец да намери достоен конкурент за Жорди Алба. Действащият контракт на Телес с Порто е до лятото на 2021 г. и в последно време бразилецът отклони няколко предложения на клуба за продължаване на контракта му.

"Драконите" досега искаха от евентуалните купувачи вписаната в контракт на Телес откупуваща клауза на стойност 40 млн. евро, но сега са принудени да променят плановете си и да намалят цената. Представители на Барселона вече са се свързали с обкръжението на защитника, за да научат намеренията му за бъдещето. През настоящия сезон Телес взе участие в 23 мача от първенството на Португалия, в които се отличи с 8 гола. Междувременно се появи информация, че вече дори се е появил кандидат за Антоан Гризман, за когото бе съобщено, че от Барса искат да се разделят.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички