Барселона взима халф на Тотнъм, ако не успее да привлече Гюндоган


Барселона взима халф на Тотнъм, ако не успее да привлече Гюндоган
Снимка: Getty Images

1996 0

Барселона не е спирал с опитите да привлече звездата на Манчестър Сити Илкай Гюндоган на "Камп Ноу" през летния трансферен прозорец, но ако евентуално каталунците не успеят да го направят, то те вече имат алтернатива, отново от Висшата лига.

Според испанския журналист Луис Рохо "блаугранас" може да вземе Джовани Ло Селсо от Тотнъм, ако не успеят да подпишат с Гюндоган. Според мнозина испанският гранд проявява интерес към полузащитника на Манчестър Сити, защото ще може да го вземе като свободен агент, когато изтече неговият договор в края на месец юни.

Ло Селсо пък прекара изминалата кампания под наем по испанските терени, играейки за Виляреал, а договорът му с "шпорите" изтича след края на сезон 2024/25. Очаква се, че тимът от Северен Лондон ще се раздели със своя играч за сума от порядъка на 14 милиона евро.

Шави неведнъж е заявявал, че Барселона се нуждае от повече опции в своята полузащита. Гореспоменатият източник твърди, че привличането на Гюндоган остава приоритет, но ако не се стигне до него, то в Барса ще платят желаната от Тотнъм сума за аржентинския халф.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Цената на Усман Дембеле се срина наполовина.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички